Hjälp oss hjälpa

 

Allt kan förbättras med Ditt bidrag!

Finansiering av vårdcentral och apotek sker huvudsakligen genom  patientavgifter och läkemedelsförsäljning. Målsättningen är att bli långsiktigt uthålliga genom intäkter av turism.

15 akuta hjälpinsatser kunde efter jordbävningen 2016  genomföras tack vare gåvor från Sverige, Tyskland, Schweiz och USA omfattande vatten, mat, hygienartiklar och hälsobrigader med läkare i drabbade områden.

Tipsa någon om möjligheten att importera ecuadorianskt hantverk i vegetabiliskt elfenben tagua, silver, spondylus, alpacka eller att göra en oförglömlig resa i vår regi. Allt överskott går till våra sociala projekt!

Tips: Om födelsedagsgåvan eller julklappen inte representerar ett behov hos mottagaren är Du välkommen med en gåva till Futuro Valdivia. Vi skickar ett gåvobevis till den Du vill komma ihåg.

 

Hjälp oss hjälpa!

Alla utvecklings- och hälsoinsatser kostar och här får Du exempel  på insatser som finansieras genom gåvor och donationer:

  • Pengar betalas aldrig ut kontant och mottagaren bidrar med arbete eller betalar en del av kostnaden.

Bli stödperson genom att sätta in ett belopp på vårt svenska insamlingskonto:

Futuro Valdivia, Handelsbanken,
clearingnummer:6663

Kontonummer 438 664 558

Skriv Ditt namn på insättningen och skicka oss ett e-mail, så vi får möjlighet att tacka.

Transparens: Vår redovisning är tillgänglig för alla donatorer. Styrelsen uppbär inga arvoden. Ledning och administrationen, som är ett villkor för att verksamheten skall fungera, kostar mindre än 20 % av omsättningen.

Kontakta oss via: jsmedmyr@futurovaldivia.org


 

Hjälp oss hjälpa direkt på plats – bli volontär

Om Du känner någon, som skulle vilja ge en del av sin tid som volontär, på egen bekostnad, finns möjligheter till berikande erfarenheter inom många yrkesområden. I vissa yrken krävs spanskkunskaper, i andra räcker yrkeskunskaper. Läs här om vår volontär Margas och Yale-studenternas erfarenheter:

Min tid hos Futuro Valdivia 1.0
Min tid hos Futuro Valdivia 2.0

Yale 2015 – Futuro Valdivia